Bliv en del af produktionsteamet hos Triarca A/S og sæt strøm til den grønne omstilling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har sat digitalisering og den grønne omstilling øverst på agendaen og er stolte af, at bidrage til udviklingen i retning mod et mere bæredygtigt samfund. Vi er markedsleder, og samarbejder med de største spillere/kunder i alle vores segmenter. Hos os træder du ind i et fagligt stærkt team, hvor både ambitionsniveauet og humøret er højt.

 

Om os

Vi udvikler, fremstiller og sælger udendørs kapslingsløsninger til el-distribution og udrulning af fibernet. Vores primære marked er Danmark og Norden, men har også et ben i det stærkt voksende tyske marked for fiberudrulning. Samtidig er der stor vækst i den del af forretningen, der leverer e-mobility og infrastruktur til el-biler.

Til vores produktionsområde har vi brug for en kollega, som vil være med til at bygge el-distributionstavler til ladeløsninger til el-biler, og samtidig hjælpe med at opbygge viden hos den øvrige produktion om el-tavlemontage.

 

Bliv en del af en stærk organisation

Arbejdspladsen ligger i Hornsyld, ca. 12 km fra Hedensted. I produktionen har vi en uformel omgangstone, vi løfter i flok og vi er gode til at hygge os til sociale arrangementer, som vores Personaleforening står for.

Vi har en yderst formidable kantine, som hver dag disker op med både lækker morgenmad og en sund og inspirerende frokost. Derudover bliver du tilbudt en sundhedsforsikring fra første dag.

Ønsker du at udvikle dig enten fagligt eller personligt, støtter vi meget gerne op om det.

 

Skal du med på holdet?

Vi håber at du:

  • Har du solid erfaring med tavlemontage fra tidligere jobs
  • Har lyst til at styrke el-afdelingen i vores produktion
  • Har en selvstændig tilgang til arbejdsopgaver
  • Vil arbejde på daghold (6-14:05) mandag – fredag.

 

Vi tilbyder

  • Et spændende og udviklende job
  • Løn efter kvalifikationer
  • Tæt socialt bånd blandt kollegaer
  • Fleksible arbejdsvilkår
  • Kantineordning

 

Kontakt:

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så lyder denne mulighed som noget for dig – så send os et par ord om dig selv til mailen Job@triarca.dk, eller kontakt Fabrikschef Ole Rense på +45 60 61 53 77. Vi afholder samtaler løbende.

 

Virksomheden:

Triarca A/S er en af Skandinaviens førende producenter af højkvalitetsløsninger til udendørs el-distribution og fibernetværk. Vores produkter er fremstillet i høj kvalitet og efter afstemte produktionsprocesser. Vi er støtter op om den grønne omstilling ved blandt andet at bidrage til udrulningen af netværket for el-billadere.

Vores hovedkontor, produktudvikling og produktion ligger i Hornsyld, Danmark – her beskæftiges ca. 100 medarbejdere. Derudover findes salgskontorer i Sverige og i Tyskland.

 

Se mere på www.triarca.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Triarca A/S, Bjørnkærvej, 8783 Hornsyld

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052438

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet