Det Kreative Gartneri i Stouby vinder Hedensted Erhvervs detailpris

Lærke Dahlgaard Pedersen og Det Kreative Gartneri løb med årets detailpris, som blev overrakt af Hedensted-borgmester Ole Vind (Foto: Hedensted Kommune)
dato

En flot butik, uovertruffen service og et inspirerende øje for genbrug. Lovordene og rosen til Lærke Dahlgaard Pedersen og Det Kreative Gartneri er overvældende. Samtidig har hun formået at skabe en blomstrende forretning i Stouby, hvor hun har pustet nyt liv i byens gamle planteskole, som ellers har været lukket en årrække. Derfor vinder hun årets detailpris foran seks andre, stærke kandidater.

Lærke Dahlgaard Pedersen var egentlig godt i gang med karrieren som lærer, men slog til, da Stoubys gamle planteskole kom til salg for nogle år siden – og så realiserede hun sin drøm om at blive selvstændig.

Siden da har hun ikke set sig tilbage.

Butikken og det tilhørende drivhus emmer af charme, farver og blomsterdufte – og lige så imødekommende er både Lærke og de øvrige medarbejdere i butikken, som er kendt for både smukke blomsterkreationer, keramikudstillinger og loppemarkeder.

Netop den gode service og næsen for de kreative løsninger er de væsentligste grunde til, at Det Kreative Gartneri løber med årets pris, lyder det fra dommerpanelet, som er sammensat af lokale erhvervsfolk og tidligere detailhandlere.

De er blandt andet kommet med følgende begrundelser for, at årets detailpris går til gartneriet i Stouby:

”Lærke har en flot butik, yder en fantastisk service og er super på de sociale medier.”

”Lærke giver en fantastisk service, fortæller en kunde, ved et indkøb i butikken løftede Lærke tingene ud i bilen, idet kunden havde hvidt tøj på, som ellers ville være blevet beskidt”

”En kunde fortæller om en plante, der bliver plantet til uden beregning. Små ting, der virkelig gør en forskel. Og Lærkes medarbejdere yder den samme gode service. Så det er ikke kun, når ejeren er “hjemme”, der er god service. ”

”Lærke tænker i bæredygtighed, genbruger loppefund og giver dem nyt liv.”

”En lille perle i Stouby.”

For Lærke Dahlgaard Pedersen er detailprisen et stort skulderklap, som betyder rigtig meget:

- Jeg er utrolig glad og stolt over at modtage årets detailpris. For vi har så mange dygtige handlende i vores kommune, som gør det rigtig godt og skaber gode oplevelser for deres kunder hver eneste dag. Derudover vil jeg gerne sige tusind tak til mit team, som gør et fantastisk stykke arbejde – og til de mange kunder, som kommer igen og igen, fordi de er glade for det, vi laver.  

Med detailprisen, som blev overrakt af Hedensted-borgmester Ole Vind fredag den 7. juni, fulgte en gave som træskulptør Peter Hausgaard Gregersen fra ArTart har lavet.

Kilde: Hedensted Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.