Følg med i kommunalbestyrelsesmødet online fra Juelsminde Rådhus den 28. februar

Foto: Hedensted Kommune.
dato

Følg kommunalbestyrelsesmødet online den 28. februar

Kommunalbestyrelsesmødet finder sted den 28. februar 2024 og afholdes i Rådhussalen på Juelsminde Rådhus. Dette giver beboere i kommunen en unik mulighed for at følge med i kommunens beslutninger og drøftelser.

Interesserede borgere kan følge mødet live via video online, hvilket gør det muligt for dem at deltage i kommunalpolitikken fra komforten af deres eget hjem.

Mødet er planlagt til at starte kl. 16.00, og for dem, der ikke har mulighed for at følge med live, vil optagelsen af mødet være tilgængelig på nettet dagen efter.

At tilbyde online adgang til mødet er en del af Hedensted Kommunes engagement i at sikre åbenhed og gennemsigtighed i deres beslutningsprocesser. Det giver også en fremragende mulighed for borgere, som ellers ikke ville have mulighed for at deltage fysisk på grund af tidsplaner eller afstand.

Alle interesserede opfordres til at benytte denne moderne måde at engagere sig i lokalpolitikken, og mødet forventes at give indblik i forskellige beslutninger og projekter i kommunen.

https://www.hedensted.dk/aktuelt/2024/feb/foelg-kommunalbestyrelsesmoedet-online-den-28-februar

Kilde: Hedensted Kommune