Sct. Hans fest i Hornsyld

Sct. Hans bålet
dato

Når midsommeren indtager Danmark, er det tid til det årlige Sct. Hans aften, og Hornsyld Borgerforening er klar til at fejre traditionen med lokalsamfundet i Engparkens idylliske omgivelser.

Kom og vær' med, når børnebålet tændes den 23. juni klokken 17, og der bliver mulighed for at bage snobrød. Husk din egen pind, så du kan være med i denne hyggelige aktivitet!

Aftenen bliver desuden beriget med salg af grillpølser, snacks og forfriskninger til familievenlige priser, så ingen går sultne hjem fra festen.

Men det stopper ikke her! Kl. 19 vil Hornsyld Skoles skoleleder, Jesper Ryttov, levere årets inspirerende båltale, inden flammerne søger mod himlen i det store bål, og vi sammen synger midsommervisen.

Arrangementet byder på gratis indgang, og gæsterne er velkomne til at slæbe tæpper, campingborde og stole med for at nyde aftenen i fulde drag. Lad os sammen lave en fortryllende aften for både børn og voksne.

Mød op i Engparken, indgang ved Brandstationen Søndergade 20, ved Slagteren på Apotekerbakken eller ved bækken på Bakkevej den 23. juni fra kl. 17:00 og lad os sammen fejre Sankt Hans.

Kilde: Hornsyld Borgerforening
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.